Работнички права

Писмо до македонските работодавачи

Reddit објава на u/Ok-Specialist-3412 Драги работодавачи, Ви благодариме на интервјуата што не викате, но вака не оди. Еве ви неколку совети од другата страна, што помагаат со вашите поплаки, дека нашите работници не ги бива, ама искрено, ја знаете онаа народната,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Советот на Европа ги губи антифашистичките темели

Извештајот на ЕКРИ за Македонија предизвика реакции во македонската јавност поради едностраниот пристап, без согледување на принципот на реципроцитет...
- Advertisement -spot_img