Апасиев: Цел главен град е заложник на 20 битанги од ДУИ

Лидерот на Левица, партија која во Советот на Град Скопје има 4 советници, Проф. д-р Димитар Апасиев на Фејзбук напиша:

„Цел главен град на земја-членка на НАТО е заложник на 20 битанги од ДУИ кои 15 години ‘оделе’ трета смена на работа и сега им рекле на идат прва, па господава се увредиле!? 💔


(Затоа е блокирано собирањето ѓубре у Скопје)


p.s. Корумпираните говеда од СДСМ-ДПМНЕ дозволија цел систем да зависи од една крими-партија со мафиозни алашвериши. Ѓубриња смрдени!“, напиша Апасиев.

https://www.facebook.com/dimitar.apasiev/posts/pfbid0K4j6CvRidJkiX8CHYYxBiGjhDToFqvgheoqbgxnkRVWy2D4s5vxeDjGdmEdKv1snl
Последно