Фејзбук статус на претседателот на политичката партија Левица, Проф. д-р Димитар Апасиев

Досега, во историјата на независна Македонија, само трипати имало избори во РАБОТЕН ДЕН. И не е тешко да погодите, секогаш кога СДС биле на власт!

Оваа одродена клика со најнизок политички рејтинг, смета дека работничката класа која живее во Скопје, нема да се врати дома за да гласа, и така ќе добие уште еден мандат. Затоа, не заборавајте, дека изборите се нашата одмазда и ова нека ви биде мотив плус да се вратите и ДА ГЛАСАТЕ за да ги симнеме од власт.