Апасиев ги „пошљака“ ЕУ бирократите

Фејзбук статус на претседателот на Левица – Димитар Апасиев

Дипломатските коли ПАРКИРАНИ НА ТРОТОАР пред канцеларијата на ЕУ во Скопје.

p.s. И у Брисел вака ли паркирате бе, ајвани!?

https://www.facebook.com/ApasievLevica/posts/pfbid02o1pERE5BNxmEkcsfXecbkkAtJWmrayen65zzqSm5Vjvdw8zSpavd3PqrVjCUW39Wl
Последно