Фејзбук статус на претседателот на политичката партија Левица, проф. д-р Димитар Апасиев

Знаете ли дека Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, со амин на Државна изборна комисија / Komisioni shtetëror i zgjedhjeve / SEC – за да им угоди на корумпираните од СДС-ДПМНЕ-ДУИ и да го оневозможи законското право на ЕДНАКВОСТ на претседателските кандидати, преку подзаконски акт (Упатство за радиодифузери), спротивно на Изборниот законик, се обидува да не’ натера и не поттикнува да направиме кривично дело “Злоупотреба на средства за изборна кампања”? Дали сте бе вие нормални, еј?