АВМУ

Апасиев до АВМУ и ДИК: Дали сте бе вие нормални?

Фејзбук статус на претседателот на политичката партија Левица, проф. д-р Димитар Апасиев Знаете ли дека Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, со амин на Државна изборна комисија / Komisioni shtetëror i zgjedhjeve / SEC - за да им угоди...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img