Фејзбук статус на пратеникот од редовите на Левица, Борислав Крмов

На поставени прашања зошто СДС ја бутка великоалбанската агенда на ДУИ во Чашка и дали ќе го разрешат Мики Тодоров од директорското место на КПД Штип, поради нападот на нашиот младинец и студент Јован Јанев, Димитар Ковачевски ЦВИКНА и реши прашањата да ги одговори писмено.


Премиер што не може да се соочи со пратениците, не е премиер.