Крмов

Крмов: Владејачкото мнозинство ги одби предлог-законите поднесени од Левица за лицата со попреченост

Пратеникот на Левица Борислав Крмов на својот фејзбук профил напиша: „Владејачкото мнозинство ги одби предлог-законите поднесени од Левица за лицата со попреченост! Битно кога беше протестот на здруженијата „им изразија поддршка“ и бесрамно се сликаа со нив за реклама. Предлог-законите беа поднесени...

Крмов: Тендециозно се кратат седниците за пратенички прашања

Фејзбук статус на пратеникот на Левица Борислав Крмов Талат Џафери, седницата за пратенички прашања од 11:00 часот ја почна во 12:00! Можеби имал тешки муабети со Папата до касно вечерта, па не можел да стане на време утринава!? На пауза закажаа...

Крмов: Бехтел е корумпирана компанија чии директори се осудени за корупција

Во овој предлог-закон две измени се клучни и се однесуваат на ослободување од давачки: ослободување на давачки од промет на добра и услуги, а втората измена е ослободување од увоз. Со овие измени, трошокот од милијарда и 300 илијарди евра...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Проштално писмо до Фидел Кастро [Че Гевара]

Хавана,„Година на земјоделството“1 април 1965 Фидел, Во овој час се сеќавам на многу работи, кога те запознав во куќата на Марија...
- Advertisement -spot_img