(Видео)Што се предава во училиштата во Израел?

На социјалната мрежа Х (поранешен твитер) циркулираат вирални видеа во однос на тоа што точно се предава во основно одделение во училиштата во Израел.

Едно од видеата кое кое првпат се појави во 2018 година е повторно споделено, од корисникот на Х, Censored Men:

Џамијата Ал Акса ќе се урне, ќе експлодира, ќе исчезне.

„Чувствувам дека сакам да ги убијам [арапско дете]“.

„Ќе има Арапи, но тие ќе бидат робови“.

„Ќе има масовна војна и сите Арапи ќе умрат“. –

Последно