(Видео) Левица: 6 години предавство – 6 години борба

Предизвиците на нашето време на плеќи ни ја ставија борбата за одбрана на македонските интереси и темели на државноста. Во оваа борба безрезервно и постојано Левица е на страната на народот кој одлучно се спротиставува на погубните процеси кои произлегуваат од т.н. ,,договор за добрососедство’’ на Заев и Владата на СДС.

Ние ќе победиме!

Линк до обвјавата на Фејзбук: https://www.facebook.com/watch/?v=1944329615949850

Последно