На социјалните мрежи се објавени неофицијалните носители на листите во шесте изборни единици од политичката партија Левица.

Како што е објавено, носител во првата изборна единица носител ќе биде Димитар Апасиев, во двојка носител ќе биде портпаролот Амар Мециновиќ, во тројка актуелниот пратеник Борислав Крмов, во ИЕ 4 советникот Саше Јанчев, во ИЕ 5 генералниот секретар на партијата Јована Мојсоска и во ИЕ 6 Игор Димески.