Кацаров: Да резимираме што направи Тимчо во изминатите две години

Фејзбук статус на активистот Тодор Кацаров

Кратко резиме на тоа што за минатите две години Тимчо што направи и НЕ направи во Општина Аеродром:

НАПРАВИ:

1.Направи предлог ДУП со кој населба Лисиче ќе стане бетонска џунгла.

2.За прв пат во историјата на општината ја задолжи!

НЕ НАПРАВИ:

1.Не го исчисти ѓубрето од општината која е позната по дивите депонии!

2.Цело лето не успеа да ги среди неколкуте паркови, ќе не изедеа змии и крлежи!

3.Не превзеде ништо да се справи со АЕРОзагадувањето!

4.Не направи средно училиште!

Ако вака се продолжи ЦРНО ни се пишува…

Последно