Левица – Прилеп со богат настан по повод 11 Октомври

Соопштение на ЛО Прилеп при политичката партија Левица

Во името на ЛО Прилеп, ни претставува огромна чест и задоволство да ве поканиме на настанот, по повод одбележувањето на Денот на востанието на Македонија, на ден 11 октомври (среда), во Прилеп, со почеток во 12:00 часот.

Последно