Изложба на избрани дела настанати на ЗРНО 2023 во среда во КИЦ

ЗРНО – фестивал на алтернативна фотографија ве поканува на завршната изложба на која ќе бидат претставени избрани дела настанати на работилниците за благородни фотографски процеси 10 – 16 јули, 2023, село Цапари

Не пропуштајте ја оваа уникатна можност да се запознаете со фотографски процеси кои никогаш не биле работени/презентирани во Македонија

08 XI 2023, 20:00ч,

КИЦ-Скопје

Влезот е слободен

Повеќе на: https://www.facebook.com/events/883679746457408/?ref=newsfeed

Последно