Виолета Аврамовска

Сонувајте, не будете се!

Пишува: Виолета Аврамовска, советничка од редовите на политичката партија Левица во Охрид Кога ќе излезете да гласате на парламентарните избори, гласајте си за МИЛИОНЕРИТЕ. Тие ќе ве вработат во некое Јавно претпријатие, во кое нема ништо да работите, секако јавните претпријатија...

Кога опинокот ќе стане чевел

Пишува: Виолета Аврамовска, советничка во општина Охрид од политичката партија Левица Маја Кадиевска од ИК на ДПМНЕ, држи предавање за пазарна економија. Жената се жали дека меѓу другите професии, дефицитарна професија е куќни помошнички или како што таа кажа, жени...

Аврамовска: ДПМНЕ води партиска кампања додека ги поскапува комуналиите

Фејзбук статус на: Виолета Аврамовска советник во општина Охрид од редовите на политичката партија Левица Додека денеска ДПМНЕ од Охрид ја започна кампањата ,, Важно е ! Од тебе зависат промените", на дневен ред на 33 Седница на Советот на...

Како го достигнавме дното

Пишува Виолета Аврамовска - Советник од Левица во Советот на Општина Охрид Додека двете олигархиски партии СДС и ДПМНЕ, како и нивните традиционални коалициски партнери, познатите борци за човекови права, интегративците од ДУИ, ни продаваат магла и ни ја раскажуваат...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Протест на вработените во кумановска детска градинка поради недобиена плата

И покрај напорите не успеавме да добиеме објаснување од раководството на установата, ниту од Општина Куманово во што е...
- Advertisement -spot_img