Нова година во СССР

Советски новогодишни украси од рачна изработка (ФОТО)

Во СССР, многу детали за новогодишниот ентериер се правеа рачно. Децата го поминуваа времето за нивна изработка во градинките и училиштата, а дома тоа беше прекрасна можност за возрасните и децата да прават нешто заедно. Снегулки од хартија и украсна...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Ванковска од Аеродром: ЕУ станува неофашистичка

Билјана Ванковска, претседателски кандидат на Левица, заедно со потпретседателот на партијата Реџеп Исмаил денес ја продолжи својата кампања со...
- Advertisement -spot_img