Куманово

Левица: Учениците од ДСУ „Киро Бурназ“ оставени без училишни клупи и столови

Втор месец од новата учебна година учениците на ДСУ “Киро Бурназ” - Куманово наставата ја следат онлајн од дома. Покрај старите проблеми, учениците учебната година да ја завршат без учебници, истите сега се принудени наставата да ја следат без маси...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img