Дарја

Мустафаоглу: Левица во ниту еден момент не ги заборава бранителите и нивните семејства

Фејзбук статус на Дарја Мустафаоглу, советника во општина Ѓорче Петров и кандидат за пратеник во Изборна Единица 2 од редовите на политичката партија Левица Има партии и функционери кои опстојуваат и се сместуваат на кожни фотелји со глумење грижа за...

Мустафаоглу: „Искусните политичари“ континуирано ги потценуваат младите

Говор на Дарја Мустафаоглу – Советничка во општина Ѓорче Петров и кандидат за пратеник во изборна единица 2 од Левица Можеби сега, ме гледаат млада, си велат неискусна… Што знае за животот девојчево, па уште во партија и политички води...

Мустафаоглу: Левица ги натера институциите да ги отворат очите за борбите со кучиња

Фејзбук статус на Дарја Мустафаоглу, советничка во Ѓорче Петров и кандидатка за пратеник во ИЕ 2 од политичката партија Левица 8 април беше Меѓународен ден за подигнување на свеста против борбите со кучиња… ама кога се работи за охрабрување во...

Мустафаоглу: (З)градоначалникот Стојковски ја потврди коалицијата СДС-ДПМНЕ

Фејзбук статус на советничката во Ѓорче Петров од редовите на политичката партија Левица, Дарја Мустафаоглу 1. На која широка коалиција алудирате (з)градоначалнику? Оваа која ја потврди пратеничево Бојан? Екс-градоначалникот од СДС ‘ги постави темелите’ на ДУП-ов, ДПМНЕ брзински го ‘дотера’...

Мустафаоглу: Градоначалникот Стојкоски со нетрпение го чека утрешниот ден

Фејзбук статус на Дарја Мустафаоглу, советник во општина Ѓорче Петров од редовите на политичката партија Левица Градоначалникот Стојкоски со нетрпение го чека утрешниот ден Одлична прилика заедно со цела партиски вработена администрација да оди да се слика со маскирани дечиња......
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img