апасиев

Ванковска: „Новинарите“ бараат замена а не промена

Фејзбук статус на проф. д-р Билјана Ванковска Слушам емисија во која се дискутира интервјуто на Апасиев. Настрана анимозитетот од овие “пристојни и добро воспитани” новинари, туку вџашува жестокоста со која го бранат статус квото, Курто и Мурто (со навивање за...

Пратениците на Левица пречекани како херои – Националните медиуми молчат

Вчера, на собраниската Седница широката коалиција на ДПМНЕ, СДСМ и ДУИ ги усвои измените на деловникот за работа на Собранието, со што овие три партии го укинаа постоењето на опозиција во македонскиот парламент. Пратениците од Левица: Апасиев и Крмов покажаа...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img