Почитувани граѓани на град Прилеп, членови и симпатизери на политичката партија Левица свое обраќање во кино сала ,,Мис Стон” Прилеп ќе имаат претседателот проф. д-р Димитар Апасиев и носителот на ИЕ 4 м-р Сашко Јанчев.

На ден 27-ми април 2024 година (сабота) со почеток од 19:30 часот ве повикуваме заедно да ја отпочнеме достоинствената народна борба за парламентарните избори.

На крајот, сепак ние ќе победиме. Стои во соопштението на Левица