Милионите се потрошни – идеалите се вечни

Обраќање на Јован Јанев, модератор на Црвена Младина – Штип во склоп на првиот Летен Камп “2 Август” организиран за идеолошка надоградба и дружба на младите членови на Левица.

Неодамна Црвена Младина успешно го организираше својот прв Летен Камп „ 2 август‘‘ во Охрид наменет за идеолошка надградба и дружба помеѓу младите членови на Политичката Партија Левица. На кампот свое обраќање имаше и Јован Јанев, модератор на Црвена Младина Штип.

Во прилог видео од неговото веќе вирално излагање:

Последно