На ден 11.04.2024 (четврток) со почеток од 19 часот во голема сала на зградата “Комитет” во Куманово ве каниме на голем народен собир, за да порачаме дека го враќаме достоинството на нацијата -и ја враќаме државата во рацете на работничката класа!

Свое обраќање ќе имаат кандидатката за Претседател на Република Македонија, проф. Билјана Ванковска, претседателот на Левица проф. д-р Димитар Апасиев и носителот на ИЕ 2 Амар Мециновиќ.

Борбата е долга, но на крајот ние ќе победиме. Стои во соопштението на политичката партија Левица