Иницијативата „Да го зачуваме Лисиче“ со графички приказ за гушењето на населбата (видео)

Графички приказ на мал дел од “ЅИДОТ” со кој Градоначалникот Тимчо Муцунски и градежната мафија сакаат да го УГУШАТ Лисиче!

Нема да дозволиме ова да стане наша реалност!

ДА КАЖЕМЕ СТОП НА ГРАДЕЖНИОТ ХАОС КОЈ ЗАЕДНО СИТЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕЧИМЕ!

***Да го зачуваме Лисиче е СОСЕДСКА и НАДПАРТИСКА иницијатива***

Последно