Апасиев: Изгласан работничкиот црн петок

Бидна и ЦРНИОТ ПЕТОК. Македонските работници ќе работат и по 12 часа на ден, благодарение на пратениците на СДС+ДУИ.

Останува да видиме дали Стево ќе стави суспензивно вето?

Последно