Огненоски: Се спремаат 30 згради на просторот на поранешната фабрика Треска

Фејзбук статус на Владимир Огненоски, советник на Левица во општина Центар

Владимир Огненоски – советник на Левица од општина Центар

Во време кога во центарот на Скопје имаме пренаселеност,во време кога 70% од новоизградените станови во Скопје не се продадени,во време кога граѓаните на Скопје дишат најзагаден воздух во Европа.

Урбаната мафија се обидува да истурка уште 30 згради на атрактивна локација во центарот на Скопје и со тоа да го комплетно да ја уништи инфраструктурата на центарот во кое сега граѓаните имаат огромни проблеми со паркинзите и со канализацијата.

Cоветниците на Левица цврсто ќе застанат пред ова бесправно и шверцерско узурпирање на просторот на поранешната фабрика Треска…

На Центар му требаат паркови и игралишта, а не дивеење со челик и бетон!!!

Левица за народот!!!

Последно