Фејзбук статус на пратеникот и носител на листа за пратеници во ИЕ3 од редовите на Левица, Борислав Крмов

Оставете ги злобниците да се удават во сопствениот очај. Левица не бојкотира и ќе остане единствена да се бори во Собранието кога новата власт ќе си го продаде задникот на албанските партии. Како толку пати до сега.

Левица е единствената што не се продава!

Станувајте и сите на гласање!