Кацаров: Македонија се сака со БОРБАТА за неа

Фејзбук статус на Тодор Кацаров, борец за социјална правда

Македонија се сака со борење против неправдата, Македонија се сака со рушење на корумпирана власт, Македонија се сака со идење на протести, Македонија се сака со казнување на злосторниците, едноставно Македонија се сака со БОРБАТА ЗА НЕА!!!

А не со објавување слики на маси со ШОПСКИ САЛАТИ и ГРАВОВИ во беден обид за ПЕРЕЊЕ на СОВЕСТА!!!

Последно