Фејзбук статус на Претседателот на политичката партија Левица, проф. д-р Димитар Апасиев

Само да прашам: А зошто Контролата на летање, како стратешки објект, ни ја обезбедувала приватна агенција (читај партиска ПАРАВОЈСКА од битанги) – а не полицијата?

И за кој к***ц имаме најмногу ПОЛИЦАЈЦИ по глава на жител во Европа, кога јавните објекти и критичната инфраструктура ни ги обезбедуваат кримоси со досиеја, напикани во рекетарските бодигард-агенции!?