Златен Глобус

Сандра Перовиќ ќе учествува во гласањето за наградата Златен глобус

БЕЛГРАД: Здружението на странски новинари акредитирани во Холивуд (HFPA) ја избра филмската критичарка, телевизиска сценаристка и уредничка на РТС Сандра Перовиќ за нов гласач за престижната награда „Златен глобус“, која се доделува за филм и телевизија, како во Америка,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img