Водостопанство

Левица: Неспособното раководство на АД Водостопанство ги остави вработените без плата

Вработени во АД ВОДОСТОПАНСТВО сеуште немаат земено плата затоа што сметката на компанијата од неодмана е блокирана. Неспособниот менаџерски тим на чело со директорот Локман Љимани дозволиле Управата за Јавни Приходи да ја блокира сметката и да ги земе парите...

Левица: Недомаќинското работење на АД Водостопанство го уништи родот на земјоделство

Реакција на сектор земјоделие при политичката партија Левица И оваа година земјоделците во државата мака мачат со наводнување на своите посеви. Проблемот со недостаток на вода како и секоја сезона и оваа година најизразен е во Тиквешијата кај лозарите и...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img