Унгарија

СДС-ДУИ од заслепеност кон НАТО и ЕУ ги избришаа глобалните инвеститори

Македонската економија сé уште не може да се опорави од корона кризата. Малите фирми полека згаснуваат, расте инфлацијата, мерките за помош на самовработени лица и микро компании се на удар од корумптивниот систем во државата. Додека политичарите и функционерите на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img