терористичкиот напад во Москва

Хамас го осудува терористичкиот напад во Москва

Официјално соопштение на палестинската организација Хамас „Во името на Аллах, најмилосрдниот, најмилосрдниот Ние во Движењето на исламскиот отпор (Хамас) најостро го осудуваме терористичкиот напад кој беше насочен кон цивили во руската престолнина Москва, и остави десетици мртви и ранети. Упатуваме искрено сочувство...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img