Стојкоски

Мустафаоглу: Градоначалникот Стојкоски со нетрпение го чека утрешниот ден

Фејзбук статус на Дарја Мустафаоглу, советник во општина Ѓорче Петров од редовите на политичката партија Левица Градоначалникот Стојкоски со нетрпение го чека утрешниот ден Одлична прилика заедно со цела партиски вработена администрација да оди да се слика со маскирани дечиња......

Левица: Мицкоски наредува, Стојковски спроведува, а Анѓушев ќарува

Соопштение на ЛО Ѓорче Петров при политичката партија Левица Изминатите денови, излезе на виделина бизнис енергетската коалиција СДС-ДПМНЕ која не запира во задоволувањето на партиско-олигархиските апетити на поединци преку доделување на општински договори за набавка на електрична енергија. Пријателството Анѓушев –...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img