Сојуз на синдикати

Речиси 60 000 денари се потребни за основните потреби на четиричлено семејство во март

Речиси илјада евра се потребни за едно четиричлено семејство да ги подмири месечните трошоци за живот - покажуваат најновите податоци од Сојузот на синдикати. Синдикалната кошничка за месец март изнесува 58 998 денари и е зголемена за 1 522...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img