Селаните и земјоделството

Селаните и земјоделството

Пишува: Никола Петров, координатор на сектор земјоделие и член на ЦК на политичката партија Левица Занимавањето со селанското прашање, односно со општествената и класната положба на селанството, и активното учество на партијата заедно со широките народни маси во борбата против...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Кина го изгради првиот нуклеарен реактор отпорен на распаѓање

За прв пат истражувачите од Универзитетот Цингхуа во Кина успешно демонстрираа реактор за нуклеарна фисија отпорен на распаѓање. Дизајнот...
- Advertisement -spot_img