Роми

Црвена Младина со честитка за 8ми Април – меѓународниот ден на Ромите

ЧЕСТИТ МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА РОМИТЕ По повод меѓународниот ден на Ромите, Црвена Младина испраќа честитка на солидарност и единство до ромската заедница во Република Македонија. Покрај акцијата на терен со залепување на стикери на кои се честита овој голем празник за...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Тамара Јованов: Што значи живот во продолжена сиромаштија?

Пишува: Тамара Јованов – Апасиева –  Професорка на Економскиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ – во Штип  Што значи живот...
- Advertisement -spot_img