Производство

Производството и потрошувачката – Ерих Фром

Човекот создаде свет на вештачки работи (man-made-things) каков што никогаш порано не постоел. Тој создаде комплицирана општествена машина да управува со техничката машина која тој ја изгради. Сепак, целото ова негово творештво стои надвор и над него. Тој не...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img