портрет на публиката

„ПОРТРЕТ НА ПУБЛИКАТА” – изложба на Дафина Шекутковска

Изложба на слики од Дафина Шекутковска насловена “Портрет на публиката”18 април 2023 година, 20:00 часотСалон Империјал 2 - Културно Информативен Центар Човештвото, ги употребува науката и уметноста за воспоставување на нашето функционирање и прогрес на оваа топка, почнувајќи од нашето...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img