Пензии

Левица со поддршка за протестите на пензионерите

Соопштение на социјалниот сектор при политичката партија Левица Политичката партија Левица изразува целосна поддршка на барања на пензионерите за достоинствени и правични пензии. Ја разбираме и споделуваме вашата загриженост за процентуалното зголемување на пензиите. Левица се залага за транспарентно и линеарно зголемување...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img