Оскари

Сандра Перовиќ ќе учествува во гласањето за наградата Златен глобус

БЕЛГРАД: Здружението на странски новинари акредитирани во Холивуд (HFPA) ја избра филмската критичарка, телевизиска сценаристка и уредничка на РТС Сандра Перовиќ за нов гласач за престижната награда „Златен глобус“, која се доделува за филм и телевизија, како во Америка,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Пабло Неруда – Чилеански Писател и Комунист

На денешен ден 12.07.1904 година е роден големиот чилеански писател и комунист Нефтали Рикардо Рејес Басоалто кој подоцна се...
- Advertisement -spot_img