Мерсиха Смаиловиќ

Жените и/во политиката

Фејзбук статус на претседателскиот кандидат на политичката партија Левица, Проф. д-р Билјана Ванковска Уште вистински не сме ни почнале, а веќе почнаа недолични коментари за жените кандидатки за претседателските избори - само затоа што се жени или припаднички на одредени...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img