Лични карти

Над пет милиони евра украдени од граѓаните со насилната замена на лични карти

Над пет милиони евра се слеале досега од џебот на граѓаните во државниот буџет поради замената на личните карти со новото име на државата. Но, измените на Законот за лична карта, со коишто оваа обврска би станала задолжителна, повеќе од една година...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Ванковска од Аеродром: ЕУ станува неофашистичка

Билјана Ванковска, претседателски кандидат на Левица, заедно со потпретседателот на партијата Реџеп Исмаил денес ја продолжи својата кампања со...
- Advertisement -spot_img