Левица Карпош

Решението за градба кај болничкиот комплекс Воена болница да се поништи веднаш

Го повикуваме Градоначалникот Стевчо Јакимовски да ги почитува законите и да го поништи решението за градба на 17 катницата кај болничкиот комплекс Воена болница. Политичката партија Левица повеќепати укажа на штетноста од градбата на повеќекатницата на истата локација, паралелно организираше...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img