иницијатива на Левица

Велес ќе ги враќа моштите на Панко Брашнаров, по иницијатива на Левица

Соопштение на ЛО Велес при политичката партија Левица Иницијативата за враќање на моштите на народниот учител Панко Брашнаров, предложена од советничката група на Левица во Советот на Општина Велес едногласно беше прифатена на денешната седница. Панко Брашнаров, човекот кој беше генерација...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img