Годишен регрес

Кои сектори во Македонија не исплаќаат К-15?

Во кои дејности има најмногу поднесени претставки за неисплатен регрес за годишен одмор (К-15)? Ова беше прашањето на кое побаравме одговор од Државниот инспекторат за труд. Добивме податоци за изминатите три години, односно за 2021, 2022 и последните податоци...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Ванковска од Аеродром: ЕУ станува неофашистичка

Билјана Ванковска, претседателски кандидат на Левица, заедно со потпретседателот на партијата Реџеп Исмаил денес ја продолжи својата кампања со...
- Advertisement -spot_img