Global Times

Global Times: Кинеско-руската соработка е поширока отколку што може да замисли Западот предводен од САД

Големината и нивото на рускиот тим за време на посетата на Кина, како и бројот на претприемачи кои го придружуваат Мишустин, е реткост во последниве години. Покрај традиционалното тргување со енергија, Русија се фокусира на продлабочување на интеграцијата на напредните...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Енормни поскапувања до 300 отсто на катастарските услуги – еве ги новите цени

Промена за пресметките во имотните листови при купување стан Ако до сега во имотен лист покрај квадратурата се пишуваа и...
- Advertisement -spot_img