Димитар Ковачевски

Отворено писмо до Димитар Ковачевски

Фејзбук статус на Проф. д-р Дејан Трајковски од Технички факултет Битола Почитуван г. Премиер, Ви благодариме на прашањето зошто во изминатите 40 години не била изградена реверзибилната хидроелектрана „Чебрен“, како и за можностa накратко да ги изложиме главните причини зошто токму...

Владините седници се фарса – завршуваат во една минута

Околу една минута е рекордната брзина со која избраните владините министри усвојуваат предлози, закони или прописи ставени на дневен ред на седниците, покажува анализата на записниците објавени на страната на Владата. Имено, од записниците од отворените седници, достапни на интернет...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img