Бехтел

Петиција на жителите на Беровци: Бехтел и Енка ќе не остави без егзистенција

Околу 103 семејства, односно 400 жители на прилепското село Беровци потпишаа и упатија петиција до државните институции, револтирани од најавата дека ќе се експроприраат 30 хектари плодно приватно земјоделско земјиште за потребите на градежните работи на автопатот Прилеп-Битола чиј...

Пеналите што ги има платено Бехтел во САД (досега)

Violation Tracker е обемна база на корпоративни измами која ги регистрира најголемите прекршители на регулаторните правила и законите во САД. Педантно ги бележат пронајдените банкарски сплетки, измами на потрошувачи, штелување цени, изигрување на правилата за животна средина, работно време, безбедност,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img