10 највлијателни цитати на Карл Маркс

10 највлијателни цитати на Карл Маркс

Без разлика дали се согласувате со неговите гледишта или не, морате да признаете дека Карл Маркс е еден од најголемите и највлијателните мислители на сите времиња. Покрај сите општествени промени и повеќе од 200 години поминати од неговото раѓање,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Иран го нападна Израел, Нетанјаху избега од државата!?

Иран лансираше дронови кон Израел, објавија Израелските одбранбени сили (ИДФ), што е очекуваниот одмазднички напад за неодамнешното бомбардирање на...
- Advertisement -spot_img