Љупчо Николовски

Левица: Власта ќе уништува плодно земјиште за приватни фотоцентрали

Владата на СДС и ДУИ, следејќи ја неолибералната агенда и корпоративниот СТРАНСКИ интерес, решила по секоја цена да го уништи домашното земјоделското производство. Во процедура се измени на Законот за земјоделското земјиште, на предлог на министерот ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ, со кои...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img